skip to Main Content

Rijles volgen in je eigen tempo

Het is belangrijk dat jij je tijdens de rijles op je gemak voelt, daarom volg je bij Memo Drive altijd lessen in jouw eigen tempo.

Start met een proefles

Om te bepalen welk pakket en welk tempo het beste bij jou past, beginnen we met een proefles.

Tijdens de proefrijles van 90 minuten maak je kennis met je rijinstructeur en met de basis van het autorijden. We bekijken hoe snel je informatie oppikt en hoe jij je gedraagt in het verkeer. Na de proefles ontvang je vrijblijvend advies over het aantal rijlessen dat jij ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Zo weet je meteen welk pakket voor jou het meest geschikt is.

Zet vandaag de eerste stap naar je rijbewijs!

begin met een proefles

Theorie

Het behalen van je theorie-examen is de belangrijke stap op weg naar je rijbewijs.

Rijschool Memo Drive maakt gebruik van iTheorie. Dit is een complete online theorie-opleiding, die bestaat uit een digitaal theorieboek, oefenvragen en een groot aantal officiële oefenexamens die erkend zijn door het CBR. Iedere leerling krijgt een eigen, unieke inlogcode om de online theorie-opleiding te volgen.

Het mooie van de online cursus is dat jij zelf je studietempo bepaald en dat je kunt oefenen, waar en wanneer jij wilt. Zo kun jij je optimaal voorbereiden op het theorie-examen.

Je vorderingen worden per les bijgehouden

Tijdens de lessen leer je stap voor stap de auto te bedienen en inzicht te krijgen in het verkeer. Per les wordt er op een leskaart bijgehouden welke stof er behandeld is, wat je vorderingen zijn en wat punten zijn waar nog aan gewerkt moet worden. Zo weet je dus na elke les hoe je er op dat moment voor staat.

Supersnel je rijbewijs halen?

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen en heb je tijd om meerdere uren per week rijlessen te volgen? Dan is het mogelijk om je rijbewijs binnen 4, 6 of 8 weken te halen. In sommige gevallen kan het zelfs al binnen 10 dagen!

Uiteraard moet je voor het starten aan een snelcursus wel eerst je theorie examen hebben gehaald.

Tijdens een proefles wordt bekeken of jij geschikt bent om een snelcursus aan te kunnen.

Bekijk onze lespakketten
Memo Drive Rijschool Voerendaal

Maak gebruik van de handige RijbewijsApp!

Met de gratis RijbewijsApp kun je de voortgang van je rijopleiding realtime volgen,  je lesplanning bekijken, theorie oefentoetsen maken en je financiën beheren. Super handig dus!

Back To Top