skip to Main Content

Je rijbewijs halen is een belangrijk moment in je leven.

Met het roze pasje op zak ben je ineens niet meer afhankelijk van je ov-chipkaart of anderen. Wil je starten met je rijopleiding dan dien je wel minimaal 16,5 jaar te zijn. Rijschool Memo Drive zorgt ervoor dat jij, op de voor jou meest geschikte manier, voordelig je autorijbewijs haalt.

Wij luisteren graag naar jouw wensen en passen ons daarop aan!

Als je start met je rijlessen bij Rijschool Memo Drive doorloop je een uniek lesprogramma waardoor je minder rijlessen nodig hebt en daardoor goedkoper uit bent! Afhankelijk van jouw wensen biedt Rijschool Memo Drive de keuze uit verschillende rijlespakketten. Gedurende je gehele rijopleiding heb je iedere rijles dezelfde instructeur. Bij Rijschool Memo Drive ben je zeker geslaagd!

Start met een proefles

Om te bepalen welk pakket en welk tempo het beste bij jou past, beginnen we met een proefles.

Tijdens de proefrijles van 90 minuten maak je kennis met je rijinstructeur en met de basis van het autorijden. We bekijken hoe snel je informatie oppikt en hoe jij je gedraagt in het verkeer. Na de proefles ontvang je vrijblijvend advies over het aantal rijlessen dat jij ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Zo weet je meteen welk pakket voor jou het meest geschikt is.

Zet vandaag de eerste stap naar je rijbewijs!

begin met een proefles

Theorie

Het behalen van je theorie-examen is de belangrijke stap op weg naar je rijbewijs.

Rijschool Memo Drive maakt gebruik van iTheorie. Dit is een complete online theorie-opleiding, die bestaat uit een digitaal theorieboek, oefenvragen en een groot aantal officiële oefenexamens die erkend zijn door het CBR. Iedere leerling krijgt een eigen, unieke inlogcode om de online theorie-opleiding te volgen.

Het mooie van de online cursus is dat jij zelf je studietempo bepaald en dat je kunt oefenen, waar en wanneer jij wilt. Zo kun jij je optimaal voorbereiden op het theorie-examen.

Je vorderingen worden per les bijgehouden

Tijdens de lessen leer je stap voor stap de auto te bedienen en inzicht te krijgen in het verkeer. Per les wordt er op een leskaart bijgehouden welke stof er behandeld is, wat je vorderingen zijn en wat punten zijn waar nog aan gewerkt moet worden. Zo weet je dus na elke les hoe je er op dat moment voor staat.

Supersnel je rijbewijs halen?

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen en heb jij tijd om meerdere uren per week rijlessen te volgen? Dan is het mogelijk om je rijbewijs binnen 4, 6 of 8 weken te halen. In sommige gevallen kan het zelfs al binnen 10 dagen!

Uiteraard moet je voor het starten aan een snelcursus wel eerst je theorie examen hebben gehaald.

Een snelcursus start met een proefles.  Tijdens die les wordt bekeken of jij geschikt bent om een snelcursus aan te kunnen.

Proefles aanvragen
Memo Drive Rijschool Voerendaal

Benieuwd hoe het praktijk examen gaat?
Bekijk de video!

Back To Top